De BIB

leven en

Ondernemen

vanuit je
ware kleuren

Katrien's
blog

lees meer
over 
mezelf

February 18, 2018

Tijdens mijn opleiding aan St-Lucas moesten we in ons 4de jaar elke week een zelfportret maken. Ik vond dat heel fijn om te doen. 10 jaar geleden ben ik er weer mee begonnen, maar nu wou ik andere mensen schilderen. Vanuit mijn opleiding intuïtieve ontwikkeling had ik ondertussen heel erg mijn voelen ontwikkeld en daarbij was ik altijd al gefascineerd geweest door de mens en persoonlijke ontwikkeling.  In mijn authentieke portretten breng ik mijn 2 talenten samen, het invoelen en het schilderen. Al doende ontdekte ik verschillende mogelijkheden en de kracht ervan.

Ontdek de 9 m...

December 11, 2017

Voor mij is ware (vrouwen)emancipatie volop onze echte kleuren tonen. En dat is ook personal branding. Jezelf als een sterke identiteit neerzetten in deze wereld of je ook als ondernemer of organisatie op die manier in de markt positioneren. Je tonen in je volledigheid en contact maken met je bezieling van binnen. Met ruimte voor actie maar ook voor voelen en intuïtie. Meer zijn en moeitelozer en gerichter doen. 
 

Ondernemen vanuit jouw behoeftes en verlangens

Als je jezelf goed kent, en je intuïtie voelt en volgt, hou jij de touwtjes in handen. Anders word je gecreëerd en bepaald door je omgeving...

May 11, 2017

Ik heb net een boek gelezen  "het hooggevoelige kind met een sterke wil" (van Janneke Van Olphen). Dit kon over mij gaan als kind, alleen hadden mijn ouders toen die handleiding nog niet en was de tijd anders. Ik was ondernemend en had een sterkte wil maar voelde ook sferen  en wat mensen van mij verwachtte perfect aan.

 Elk hard woord en niet-liefdevolle daad naar mij bleef hangen en kon ik niet relativeren. En ik was al vlug de flauwe en een aansteller met mijn manier van Zijn. In plaats van me te uiten keerden de negatieve gevoelens zich tegen mij en ondermijnde ik mezelf steeds. Ook begon ik confl...

Please reload

Categorien
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • facebook copy groenblauw
  • linkedin groenblauw
  • Pinterest copy groenblauw
  • facebook copy groenblauw
  • linkedin groenblauw
  • Pinterest copy groenblauw

©2017 De Kleuren van de Keyzer - Forza bvba - Katrien De Keyzer - Molenstraat 35 - 2840 Reet
katrien@dekleurenvandekeyzer.be - www.dekleurenvandekeyzer.be - GSM 0475 27 39 18 - BTW BE 0882 097 511

Fotografie katrien: Jochum Klenell - Video: in samenwerking met Palatino.be