De wereld heeft echtheid nOdig

      Voor je vruchtbaar naar buiten kan treden met het fantastische dat jij te bieden hebt, moet je dat eerst helder hebben. En er zelf in geloven. Als jij je eigen grootste fan bent, volgen de anderen en de inkomsten vanzelf. Dat houdt onder andere in dat je je hooggevoelige grenzen gaat bewaken en je eigen krachtbron wordt. En authentiek je communicatie online en offline doet. Want echtheid doet jou goed én ook jouw klant

K

Word zichtbaar in wie je bent met de juiste personlijk e huisstijl, website en 

   oor je vruchtbaar naar buiten kan treden met het fantastische dat jij en je organisatie of bedrijf te bieden hebt, moet je dat eerst helder hebben. En er zelf in geloven. Als jij je eigen grootste fan bent, volgen de anderen en de inkomsten vanzelf. Dat houdt onder andere in dat je hart en je intuïtie gaat volgen, creëert vanuit wat er echt al klaar zit in jou of je bedrijf en authentiek communiceert. Want echtheid doet jou, jouw klant en de wereld goed. 

V

Sla je vleugels uit! Maak jezelf en je talenten zichtbaar en succesvOl. Ik sta je graag bij. 

PERSONAL BRANDING - HUISSTIJL- WEBSITES - COACHING- COCREATIE - INNErLIJK vORMGEVEN  

 

De GROEIRUIMTE

AUTHENTICITEIT
INNERLIJK VORMGEVEN

Ontdek jOuw unieke kleuren

Iedereen is creatief. Maar bij de ene gaat een idee succesvol waarmaken als vanzelf, terwijl het iemand anders bloed, zweet en tranen kost. Ik geloof in de meer moeiteloze weg. Ik ervaarde dat als iets vanzelf gaat, het ook echt vanuit het Zelf komt. 
 

Door onze traditionele opvoeding en rationele maatschappij ontstonden hindernissen, conditioneringen, verstrikkingen en blokkades in ons. Je pure Zelf raakte zo bedolven onder verschillende lagen.

Als ondernemer kan je ook overspoeld raken door de vele prikkels en voorbeelden van andere ondernemers en vooral vanuit je hoofd gaan handelen.

Tijdens PERSONAL BRANDING-sessies hOUDen we JE samen een spiegel vOOr DAT VERRUIMT EN VERSCHERPT JE BLIK.  

 

 • 1. JE  pOsitiOnering en AUTHENTICITEIT wORDEN HELDER
  We kijken naar wat jou onderscheidt van anderen, zodat jij je op geheel eigen wijze doeltreffend in de markt kan zetten..

   

 • 2. JE ZET PERSOONLIJKE GROEISTAPPEN IN je persONAL branDING 
  Via procesbegeleiding ontdek je hierin antwoorden in jezelf en zie je hoe je binnen- en buitenkant zich weerspiegelen in je ondernemersproces. Want personal branding is persoonlijke ontwikkeling.

   

 • 3. JE GROEIT Organisch VERDER in AUTHENTIEK ZICHTBAAR WORDEN 
  Aanvullend en optioneel ga je via branding- en businesscoaching stapsgewijs nog meer en meer je communicatieplan uitwerken, groei je in het ondernemen vanuit je intuïtie, neem je meer en meer acties in authentieke communicatie en leer je makkelijker je droombedrijf/project manifesteren.

STAP VOOR STAP
AUTHENTIEK ZICHTBAAR

PERSONAL BRANDING EN COACHING VAN BINNENUIT

1

KIES BEWUST VOOR de meerwaarde van persOOnlijke en AUTHENTIEKE COMMUNICATIE 

Wil je je laten zien als zelfbewuste ondernemer of organisatie en zo leuke en respectvolle klanten aantrekken? Dan is authentieke personal branding en communicatie een must.

3

DE POSITIONERING EN RICHTING van jezelf, bedrijf Of DROOMprOject innerlijk helder krijgen

2

Neem de tijd om je idee te laten rijpen en ontdek jouw unieke kleuren via personal branding coaching. Creëer van binnen naar buiten. Als je gevoelens, gedachten, intenties en acties op één lijn liggen, dan volgt succesvolle communicatie vanzelf.

WE tOverEN DE JUISTE LOOK AND FEEL VOOR JOUW PROJECT

Ik en mijn team transformeer jouw goed gerijpt idee tot de mooiste vorm, origineel en op jouwmaat. Van logo, visitekaartjes, tot website, (e-)boek, onlinetraining,  … Indien nodig, vragen we versterking aan een professionele en gelijkgestemde copywriter, marketeer, fotograaf …

WAT EN VOOR WIE IS
AUTHENTIEKE COMMUNICATIE?

 • een logo, website, Facebookheader ... wil die helemaal bij jou past

 • echt jezelf wil zijn in je bedrijf in plaats van je een imago
  aan te meten 

 • geen zin hebt in snelsnel en veel rationele druk,
  maar organisch en met voldoening wil groeien 

 • echt zichtbaar wil zijn en je niet langer klein (laten) houden

 • mensen wil inspireren met wie jij bent en wat jij aanbiedt

 • een mooi inkomen wil genereren door gewoon jezelf te zijn

 • met minder moeite veel meer effect wil hebben

 • eindelijk voldoende klanten wil aantrekken, en de juiste …

 • echt plezier wil beleven aan je werk en met je communicatie

 • openstaat voor de nieuwste communicatiemiddelen

 • houdt van zo binnen zo buiten (je voelt het toch meteen als het niet zo is ;-)  

 • aan persoonlijke ontwikkeling doet want zelfkennis is essentieel in echte communicatie

A

IETS VOOR JOU ALS JE...

Stap vOOr stap
visueel overzicht
van totale
aanbod

lees meer

                ls  vormgever ervaarde ik dat zelfs de mooiste communicatie waardeloos wordt als ze niet verbonden is met de essentie van het bedrijf en de ondernemer. Zo zag ik dozen flyers in de vuilbak belandden en gingen er e-mailings buiten waar geen reactie op kwam. Zonde van de tijd en het geld …

 

Alles veranderde toen ik mijn gevoel ging volgen en klanten aanbood om ook van binnenuit te creëren en niet enkel vanuit hun hoofd. 

 • Want hoe meer je communicatie en acties aanleunen bij wie je werkelijk bent (en niet bij diegene die je wil zijn of denkt te zijn), hoe meer je een magneet wordt voor klanten die bij jou passen.

 • Je logo, website enz, verbinden met je hart en je persoonlijkheid inzetten door jezelf of je team te laten zien maakt het unieker.

 • Het gaat niet enkel over je aanbod en over wat je doet, maar ook waarom je iets doet en over wie je in essentie bent.

 

 • Dat vraagt wel openheid voor zelfonderzoek, door blokkades te gaan en te voelen of je innerlijke wereld in overeenstemming is met je uiterlijke wereld en andersom. To walk your talk. 

 • Je oprecht durven tonen in woord en beeld, dat is authentieke communicatie.

 • Als zelfbewuste ondernemer heb je dan een andere mindset nodig: jij past je niet meer aan aan je omgeving, maar creëert jouw ideale realiteit door écht jezelf te zijn.

 • Jouw kwetsbaarheid is daarbij een kracht. Jouw bezieling voelen, jouw proces en ervaringen delen, klanten waarderen het. Ook je falen hoort erbij, want dat maakt je mens.

  Ik zorg er graag mee voor dat jij en je project gaan stralen en gezien worden. Eerst van binnenuit en dan in de vorm. We zetten de juiste middelen in op het juiste moment: website, sociale media, e-mailmarketing, e-books, video's... Alles is mogelijk.

ONTDEK HIERONDER de eerste stap 

 
 

Ook personal branding
 voor 

organisaties

lees meer

Je verliest dan je voeling met jouw eigenheid en unieke missie, en met een beetje pech ook je zelfvertrouwen. Je gaat dan met veel te veel moeite – op wilskracht, angstig impulsief en zonder je energie te doseren – je idee of bedrijf manifesteren.

 

Dat voorkom ik door samen met jou jouw unieke kleuren en bezieling te voelen en te benoemen en authentieke communicatie en branding aan te bieden in totaalpakket met innerlijk vormgeven. Kwestie van de kar niet voor het paard te spannen.

AUTHENTIEK ZICHTBAAR WORDEN BEGINT VAN BINNENUIT
1

IDENTIFY YOUR BRAND:
POsitiOneringsgesprek

= STANDAARD IN EEN SAMENWERKING

WaarOm?

 • Je eigen identiteit leren kennen en stevig neerzetten in je omgeving en de maatschappij, is een zoektocht die je normaal gezien vooral in je puberteit onderneemt. Als je gevoelig bent en je niet herkent in onze maatschappij is dit minder evident.

 • In onze mannelijk gerichte wereld blijft het ook later lastig om kwetsbaar en oprecht jouw plek in te nemen en je missie neer te zetten.
   

WAT?

 • Je eigen grootste fan zijn is essentieel om succesvol te ondernemen. Daarom leggen we samen jouw dna bloot: visie, dromen, waarden, plannen … Om van daaruit jouw communicatieaanpak en –vormgeving te bepalen: aanbod, doelgroep, de juiste kleuren, tone of voice en middelen …

 • Zo onderscheid je je naturel en moeiteloos van concullega’s en trek je fijne klanten aan zonder over je grenzen te gaan.

   

Duur:2u,30*            
Prijs:160 euro (+21%BTW op factuur)


 

EXTRA 
*
Goed voor een mooie startbasis. Indien nodig en gewenst, doen we een of meerdere vervolgsessies.
(65 euro excl. BTW/uur)

 

• Of ben je een organisatie of groter bedrijf? Dan is het nodig om meerdere mensen op elkaar af te stemmen en de gezamenlijke kern te benoemen en kan je een Brandbuilding in team doen.
Meer weten over het groepsaanbod

IDENTIFY YOUR BRAND:
PROCESBEGELEIDING

= STANDAARD IN EEN SAMENWERKING

WaarOm?

 • Omdat we tijdens het branding traject geregeld overleggen op praktisch en grafisch gebied maar ook het proces van naar buiten komen.

 • Omdat mensen hier alle antwoorden in zichzelf dragen. Soms is er wel een spiegel of sparringpartner nodig om de blinde vlekken te zien. 

 • Omdat authentiek zichtbaar worden als ondernemer verbonden is met je persoon is een communicatietraject ook deels persoonlijke ontwikkeling.

 • Omdat bewust zijn van jezelf even belangrijk is als werken voor je klanten.

 • Omdat alle vorm, ook een logo of website, energie is.
   

WAT?

 • Door mijn hooggevoeligheid kan ik invoelen waar jouw krachten liggen ofspiegelen wanneer je acties niet in lijn zijn met je zelf.

 • Het bespreken van je communicatie is tegelijk bespreekbaar maken van zowel binnen - als buitenkant omdat ze niet losstaan van elkaar.

 • Spiegelen gebeurt tijdens ontwerpfases maar kan ook als aparte coaching.

   

Duur: INCL. in ONTWERPBESPREKINGEN OF APART PER UUR
uurprijs:6O euro (+21%BTW op factuur)

 

EXTRA

Voel je dat je vastloopt of besef je dat je hooggevoelig bent en daarin meer erkenning nodig hebt? Wil je meer concrete tools om hier mee om te gaan voor je authentiek naar buiten kan treden? Sabine Vanquallie van Kus de kikker kan je hier heel goed mee ondersteunen.
Meer weten over Kus de kikker.

BOOST YOUR BRAND:
INDIvIDUEEL TRAJECT

= OPTIONEEL IN EEN SAMENWERKING

WaarOm?

 • We hebben samen een huisstijl en website gecreëerd maar wat dan?

 • Omdat je wil verder groeien in je zichtbaarheid, intuïtief ondernemen en in een inspiratiebron te zijn voor klanten. 

 • Als bescheiden belgen ;-), is de kans groot dat het tijd vraagt om dat wat je kleiner houdt te transformeren en authentiek naar buiten te treden met je jezelf en je bedrijf.

 • Omdat je het fijn vindt dat er iemand een seizoen lang met je meedenkt en voelt wat goed is voor jou en je zaak. 

 • Omdat je  je communicatieplan wil verder vormgeven en ondersteuning daarin wil.

 

WAT?

 • 3 maanden individuele personal branding begeleiding: elke week een half uur skypen of bellen, 3 x 1 uur live coaching, + via mail vragen stellen ivm je communicatieplan en marketingacties.

 • Coaching voor meer bezieling, meer zichtbaarheid en meer klanten

 • Aandacht voor meer Zijn, gerichter doen en organische groei.

   

Duur:3maanden
Prijs:475 euro eenmalige betaling of 175 euro /maand (in 3 betalingen) (+21%BTW op factuur)

EXTRA
• Dit traject is aanvullend en omvat niet de uitvoering van de ontwerpen of communciatieacties zelf.

• Ideaal als we samen een huisstijl hebben gecreëerd, je website of blog is gelanceerd en verder wil. Je voelt dat je nog meer tijd wil nemen om organisch te groeien als persoon, met je communicatie en je zaak

• In plaats van 3 maanden kan je ook losse sessies boeken. (60 euro excl. BTW/per uur)
Meer weten over dit 'Boost your brand'-traject?

2
3

Een communicatiebureau dat je 
ziet, hoort en begrijpt
En je laat stralen in je volle potentieel.

HET COMMUNICATIEBUREAU

PERSONAL BRANDING EN VISUELE COMMUNICATIE

Personal branding - en dat wil hier zeggen echt jouw persoon of jouw mensen uit de organisatie laten zien en voelen - is een grote troef in de overdaad aan digitale informatie en de grote golf van cliché beeldbankbeelden en uniforme websitetemplates.

Klanten in spe moeten jou vinden én vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat jouw aanbod helder en aantrekkelijk is en dat mensen ook voelen wie achter die website of folder zit. Jij biedt een mooie meerwaarde en door dat op de juiste manier en op de juiste plekken te verkondigen, trek je klanten aan die je overvloed en vreugde brengen.

AUTHENTICITIET
VISUEEL VORMGEVEN

Hier is De kleuren van De Keyzer gOed in:
 

persOnal branding VOOR zelfbewuste OnderneEMSTERS

 • Ontwikkeling van een originele en professionele huisstijl op jouw maat

 • Totaalaanpak:  online en offline communicatie om je écht zichtbaar te maken + communicatieadvies, marketing en coaching voor meer flow en zichtbaarheid

 • Professionele vormgeving Facebookheaders, e-books … en drukwerk: naamkaartjes, flyers ...
   

ONDERSCHEIDENDE EN DOELTREFFENDE WEBSITES

 • Voor mij is jouw website pure uitstraling, energie en een plaats waar jij je in herkent en thuis voelt.

 • Ik zet gebruiksvriendelijke websystemen in waardoor jij achteraf zelf makkelijk dingen kan aanpassen en aanvullen, onafhankelijk van mij. 

 • Extra mogelijkheden: vormgeving van en advies voor onlinetrainingen, e-books, content marketing, promoacties, mailmarketing, video …
   

JOUW COACHINGTOOL VERTALEN NAAR DE JUISTE VORMGEVING

 • You name it, I make it. Ik ontwikkel graag mee een creatief anker voor jouw coachings.

De volgende stap is is het concreet in vorm brengen. De website lanceren die perfect jouw personal branding weerspiegelt. Dat boek dat jaren in je hoofd zat, prachtig gelay-out en gedrukt zien. Je eigen how-to-video voor het eerst bekijken. Het zijn wonderbaarlijke momenten in een ondernemersbestaan. Het voelt als een geboorte. De bezieling en het dna sluimerden al lang, dan volgde de bevruchting en nu is het dan echt zover!

Mijn communicatieteam en ik houden ervan om samen met jou te cocreëren en het dna te voelen en te vertalen naar de juiste vorm, toon, positie in de markt enzovoort.

cOmmunicatiepakketten

Jouw project of bedrijf en jouw behoeftes zijn uniek. Ook jouw ervaring maakt het verschil.

• Ben je een doorgroeier of een starter?

• Ben je een eenmanszaak of een vzw?

• Kies je voor fotografie of voor arbeidsintensievere illustraties?

• Wil je een basic website of een heel uitgebreide?

• Is je idee rijp of heeft het nog tijd nodig om te groeien?
 

Die keuzes maken het verschil. Daarom maak ik graag een prijs op jouw maat. 

Hieronder geef ik drie basispakketten als voorbeeld, zodat je een idee hebt wat de mogelijkheden zijn.
Na een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen voelen of het voor ons allebei klikt,
maak ik graag jouw offerte op maat.

Professionele ervaring van mezelf en mijn team weten?

lees meer

 
 

Laat-je-zien-zOals-je-bent-pakket 

AUTHENTIEKE HUISSTIJL

INBEGREPEN

 • positioneringsvragenlijst

 • + gesprek (2 uur)

 • logo-ontwerp (2 ontwerprondes)

 • afgewerkt logo voor gebruik in drukwerk en online 

 • Jouw huisstijlkaart (overzicht 
  kleuren, lettertypes, gebruik van logo …)

 • visitekaartje (dubbelzijdig ontwerp)

 • e-mailhandtekening
   

Prijs  1195 euro excl. BTW

extra mOgelijkHeden

 • facebookheader 

 • flyer

 • e-book

...
BElangrijk:

"Vrijheid, blijheid" is mijn motto, daarom dat ik sinds kort werk met een grafisch systeem waar wij de opmaak doen van bv de eerste facebookpost, facebookheader enz maar waarbij jij ook daarna online toegang krijgt tot de template (kostprijs 15 euro per maand). Zo kan jij bv data- en andere aanpassingen doen tot drukklare pdf maken, onafhankelijk van ons.  

Vraag voor meer info

VerOver-het-web-pakket 1

DOE HET ZELF WEBSITE
VOOR STARTERS

INBEGREPEN

 • positioneringsgesprek (2 uur) zodat
  je invalshoek/concept weet naar je communicatie en je website

 • Je maakt zelf je website met hulp

 • WordPress installatie

 • Thrive thema en plugins

 • Hosting gedurende 6 maanden

 • Technische ondersteuning (6maanden)

 • Beveiliging en WordPress udpates gedurende 6 maanden

 • toegang gesloten facebookgroep met allemaal bezielde onderneemsters waar je alle online hulp en inspiratie hebt ivm websites beheren en marketing


Prijs 995 euro excl. BTW

extra mOgelijkHeden

 • copywriting en eindredactie

 • fotoreportage van jou en/of je bedrijf of project

 • illustraties of combinatie foto met illustraties (collagestijl)

 • selectie en aankoop beeldbankbeelden
  (persoonlijk werk ik liever op maat dan mainstreambeelden te gebruiken maar bestaande beelden customizen kan ook leuk zijn)

 • webshop en aanvullende pagina''s

 • video of animatiefilm

 • e-mailmarketing (bv nieuwsbrief) en contentmarketing

Vraag voor meer info

VerOver-het-web-pakket 2

prOfessiOnele WEBSITE 

FULL OPTION

INBEGREPEN

 • positioneringsgesprek (2 uur)

 • vanaf nul website bouwen vanuit een origineel concept op jouw maat

 • unieke en authentieke  personal branding van je site

 • ontwerp en uitvoering (5 webpagina’s)

 • integratie sociale media

 • integratie met e-maillijst,
  (bv. mailchimp) en inschrijfformulier

 • Gebruik website leren (1uur + online filmpjes)

 • toegang gesloten facebookgroep met allemaal bezielde onderneemsters waar je alle online hulp en inspiratie hebt ivm websites beheren en marketing

Prijs vanaf 2195 euro excl. BTW

extra mOgelijkHeden

 • copywriting en eindredactie

 • fotoreportage van jou en/of je bedrijf of project

 • selectie en aankoop beeldbankbeelden
  (persoonlijk werk ik liever op maat dan mainstreambeelden te gebruiken maar bestaande beelden customizen kan ook leuk zijn)

 • webshop en aanvullende pagina''s

 • video of animatiefilm

 • e-mailmarketing (bv nieuwsbrief) en contentmarketing

Vraag voor meer info

1
2
3
 

NEEM GERUST EEN KIJKJE IN MIJN PORTFOLIO

Hieronder kan je naar hartelust op verkenning in 20 jaar ervaring in de communicatiewereld. Online en offline. De eerste 15 jaar vooral in printmedia waarin ik mijn creatief ei kwijt kon. De laatste jaren verschoof mijn focus meer naar online en naar klanten die willen bijdragen aan een mooiere en meer duurzame wereld, en dus graag het beste in zichzelf en hun klanten naar boven halen. 

Voor meer details en hoogtepunten uit mijn werkloopbaan, bekijk hier de tijdlijn in woord en beeld.

HUISSTIJLEN

LOGO ONTWAR
LOGO ONTWAR

Minimaliseercoach en professional organizer

LOGO HEART-BRAIN ACADEMY
LOGO HEART-BRAIN ACADEMY

Academy for transformational education en accelerated learning

LOGO SYNERGIO-EVENTS
LOGO SYNERGIO-EVENTS

event-management rond natuurlijke gezondheidszorg

LOGO ONTWAR
LOGO ONTWAR

Minimaliseercoach en professional organizer

MAGAZINES & BOEKEN

VERSCHILLENDE MAGAZINES
VERSCHILLENDE MAGAZINES

Als Art-director mocht ik leuke magazines maken

dekleurenvandekeyzer-mag-vitaya culi5.
dekleurenvandekeyzer-mag-vitaya culi5.

dekleurenvandekeyzer-mag-feelingresto
dekleurenvandekeyzer-mag-feelingresto

VERSCHILLENDE MAGAZINES
VERSCHILLENDE MAGAZINES

Als Art-director mocht ik leuke magazines maken

ILLUSTRATIES

VLINDERWIJZE SCHOOL
VLINDERWIJZE SCHOOL

alfabet illustreren

HELENDE VERHALEN
HELENDE VERHALEN

Illustratie voor homepage van Helende verhalen en waar elk onderdeel aanklikbaar is

©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_GEBOORTE_FLEUR1-72
©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_GEBOORTE_FLEUR1-72

VLINDERWIJZE SCHOOL
VLINDERWIJZE SCHOOL

alfabet illustreren

WEBSITES

BEZIELDE ZAKEN
BEZIELDE ZAKEN

ontwerp logo, webdesign en uitvoering website

IN-TUNE
IN-TUNE

Ontwerp logo, webdesign en uitvoering

MASSAGEFORUM
MASSAGEFORUM

ontwerp logo, visuals, webdesign

BEZIELDE ZAKEN
BEZIELDE ZAKEN

ontwerp logo, webdesign en uitvoering website

AFFICHES & ADVERTENTIES

FLYER GEZINSWEEKEND
FLYER GEZINSWEEKEND

onderdeel van het 3-daags festival 'Make young people happy' rond kunst, educatie en bewust opvoeden

Flyer Dag van de leerkracht
Flyer Dag van de leerkracht

onderdeel van het 3-daags festival make young people happy rond kunst, educatie en bewust opvoeden

dekleurenvandekeyzer-vorm-adv audionova
dekleurenvandekeyzer-vorm-adv audionova

FLYER GEZINSWEEKEND
FLYER GEZINSWEEKEND

onderdeel van het 3-daags festival 'Make young people happy' rond kunst, educatie en bewust opvoeden

UITNODIGINGEN GEBOORTEKAARTEN

GEBOORTEKAARTJE BENT
GEBOORTEKAARTJE BENT

Ik heb echt hun huis getekend zoals het uit ziet

©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_GEBOORTE_SIEN1
©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_GEBOORTE_SIEN1

©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_AGENDA_PLUS_BEDANKKAART
©DEKLEURENVANDEKEYZER_KAART_AGENDA_PLUS_BEDANKKAART

GEBOORTEKAARTJE BENT
GEBOORTEKAARTJE BENT

Ik heb echt hun huis getekend zoals het uit ziet

“Met Katrien was er direct een klik. Zij denkt én voelt met je mee zodat jouw logo een diepere betekenis krijgt en perfect weergeeft waarvoor je zaak en jijzelf staat. Het is meer dan gewoon een logo op papier.” 

 

—  Catherine De Preter, ApOtheek Salvia en SchOOnheidsinstituut Skyncare

Trots zijn als een pauw op jezelf.
Is dat arrogantie?
Neen, dat is 
zelfliefde 

HIER KAN TITELTJE KOMEN >

 • Zowel voor bedrijven en organisaties die hun team willen in co-creatie betrekken bij de communicatiestrategie en de branding willen laten ontstaan vanuit de groep. bv een groepspraktijk 
   

 • zowel voor bedrijven, organisaties en coaches die laagdrempelige gespreksmethodes zoeken om toe te passen in hun bedrijf of bij coachings van bedrijven om een gelijkwaardige co-creatieve en participatieve manier in verandering te gaan. 

HET COCREATIE-SALON

SAMEN AUTHENTIEK 
COMMUNICEREN en creeren

BOOST YOUR BRAND, bOOST YOUR TEAM VAN BINNENUIT

Deze veranderende tijden vragen andere manieren van samenwerken. Bedrijven willen gelukkig meer en meer op een co-creatieve manier werken waar iedereen gelijkwaardig is en participatief wordt betrokken. Maar ze weten niet altijd hoe je dat aanpakt. Hier vind je een aanbod co-creatietools, toepasbaar bij zowel een communicatietraject dat we samen doen als de dagelijkse werking van een bedrijf of organisatie. Je werkt samen aan de binnenkant van jezelf en je bedrijf voor een maximale uitstraling!

VOORDELEN VAN de cO-crEATIEMETHODES BINNEN JE BEDRIJF OF ORGANISATIE
 

 • Je leert van een mix van mensen en vanuit de herkenbaarheid bij elkaar

 • De verbinding met jezelf alsook de verbinding met de groep vergroot

 • Je komt uit jezelf in beweging rond jullie gezamenlijk doel zonder druk van buitenaf

 • Participatief, ieder heeft evenveel inbreng en is gelijk

 • Het is een veilige manier van communiceren waar je echt jezelf kan zijn

 • Democratisch, ieder krijgt evenveel tijd en kan zijn eigen stem laten horen

 • Laagdrempelige en leuke methodes

 • Methodes om samen even te kunnen stilstaan om dan weer gerichter vooruit te gaan.

 
 
CO-CREËREN IN AUTHENTICITEIT

Ontdek mijn aanbod methodes die heel concreet helpen om van binnenuit te creëren, authentiek te communiceren en zichtbaar te zijn. 

BOOST YOUR BRAND, BOOST YOUR TEAM
1

BRANDbuilding 

in TEAM

VOOR BEDRIJFS- EN ORGANISATIETEAMS

WAT

 • We gaan als onderdeel van een communicatietraject, samen met je bedrijfsteam of organisatie van binnenuit je positionering en branding/merk helder en eenduidig krijgen. Zodat het klopt (zo binnen, zo buiten), en iedereen mee is in het verhaal. Dus geen top-down maar co-creatief. Dit door een van volgende methodes:

 • JUMP is een laagdrempelige gespreksmethode in 7 stappen die je inzichten geeft in je volgende groeistap ivm je zichtbaarheid verhogen en aan je brand en bedrijf te werken.

 • KANDOE is een interactieve doe-methode waarbij je rond centrale vragen/thema's vanuit de groep ivm de positionering en opbouw van jullie gezamelijk project allerlei ideeën en valkuilen in kaart brengt en door te cirkelen de essentie naar voren brengt. Het geeft inzichten, out of the box-ideeën plus concrete oplossingen.

 • Deze 2 participatieve cirkelmethodes kaderen helemaal in de geest van het nieuwe werken en co-creeren waar ieders inbreng even belangrijk is.
   

AANBOD
Dit is een aanbod op maat. Vanaf je met 2 mensen bent in een bedrijf of organsiatie en op een co-creatieve manier jullie bedrijf wil in de wereld zetten is het aangewezen om binnen het communicatie- en brandingtraject deze methode(s) in te zetten om van binnenuit jullie op een lijn mee in beweging te brengen naar een sterke positionering en uitstraling naar buiten.

Ja, ik wil er graag meer over weten
 

BOOST YOUR TEAM/

bOOst YOUR SELF-TOOL

VOOR ONDERNEMERS, COACHES EN ORGANSATIES

WAT

 • Je wil een eenvoudige en laagdrempelige verandermethode die je zelf kan inzetten in je praktijk, bedrijf of organisatie en die transformatie, authentieke communicatie en onderlinge verbinding een boost geeft

 • Omdat je gelooft dat verandering het best van binnenuit ontstaat en als iedereen zichzelf kan zijn.

 • JUMP is de geschikte, makkelijk toepasbare verandermethode die individuen binnen een groep in beweging brengt rond een individueel en collectief doel.

 • JUMP gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt ze zelf verantwoordelijk voor en trots op hun eigen ontwikkeling.

 • Na de training kan je de Jump Movement methode goed inzetten in je team, je organisatie en zelfs in je gezin als je dat wil. 

 • Deze participatieve cirkelmethode kadert helemaal in de geest van het nieuwe werken en co-creeren aan nieuwe samenwerkvormen 
  waar ieders inbreng even belangrijk is.

 

AANBOD
Volg de Jumpstarter-training (halve dag) en word Jump-starter in jouw bedrijf of als doeltreffend tool in je bedrijfscoachings.  Zo help je om deze positieve vibe verder te verspreiden. 

Ja, ik wil er graag meer over weten

2
 

STAP VOOR STAP AUTHENTIEK ZICHTBAAR

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Voor ondernemers

Ga naar Stap 1 en klik op

de teksten om meer te lezen.          

Voor particulieren

Ga ineens naar Stap 7 en
klik op
meer lezen.          

 

Trots zijn als een pauw op jezelf.

Is dat arrogant?

Nee, dat is zelfliefde.