Ware kleuren laten zien, horen en voelen

Voor mij is ware (vrouwen)emancipatie volop onze echte kleuren tonen. En dat is ook personal branding. Jezelf als een sterke identiteit neerzetten in deze wereld of je ook als ondernemer of organisatie op die manier in de markt positioneren. Je tonen in je volledigheid en contact maken met je bezieling van binnen. Met ruimte voor actie maar ook voor voelen en intuïtie. Meer zijn en moeitelozer en gerichter doen.

Ondernemen vanuit jouw behoeftes en verlangens

Als je jezelf goed kent, en je intuïtie voelt en volgt, hou jij de touwtjes in handen. Anders word je gecreëerd en bepaald door je omgeving en verleden. Leven vanuit je eigen behoeftes en verlangens en goed voor jezelf zorgen maakt dat je bij een ander kan laten wat van die ander is. Jouw omgeving verandert dan vanzelf. Want die is een spiegel van jouw innerlijke wereld. Ook naar klanten toe volg je je buikgevoel en respecteer je dan je grenzen. Misschien weiger je zelfs mensen omdat ze energiezuigers zijn.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Als gevoelige en zelfbewuste ondernemer heb je een supertroef: je verdraagt geen onrecht en oneerlijkheid. Dat geeft je de potentie om fantastische, oprechte dingen neer te zetten. Op jouw manier. Als ondernemer sta jij aan het roer en jouw koers kan dwars tegen de waanzin van vandaag ingaan.

Zet je missie neer met een sterke branding Frustreer je dus niet langer in de mank lopende economie, vierkant draaiende politiek en het stroeve onderwijs ... Wees niet langer bang voor al wat donker en dreigend is. Jij verbetert de wereld automatisch door je eigen omstandigheden te veranderen en jouw sociaal bewogen missie neer te zetten. Werken aan jezelf is daarbij werken aan je branding en je authentieke zichtbaarheid verhogen en een inspirerend voorbeeld worden. Wat jouw missie ook is, ze werkt sowieso aanstekelijk voor anderen die ook van dromen naar durven willen gaan. De Kleuren van de Keyzer begeleidt je graag individueel of in groep in dit proces.

IETS VOOR JOU ALS...

  • je je eigen kleuren wil (her)ontdekken en laten stralen

  • je authentiek zichtbaarder wil zijn met jezelf en je bedrijf

  • je je eigen leven zelf vorm wil geven

  • je een inspirerend en geruststellend voorbeeld wil zijn voor (hooggevoelige) kinderen en jongeren

  • je geen zin meer hebt in pleisters op de wondes en bereid bent om met je holistische kijk naar buiten te treden

  • je beseft dat we onze beperkende overtuigingen kunnen ombuigen en zo zelf een nieuwe werkelijkheid creëren en dit jou ook helpt in het ondernemen

  • je de spanningen tussen je innerlijke leven en de buitenwereld wil opheffen door niet langer in strijd te gaan maar op te ruimen in jezelf

  • je branding, het visuele, je acties ook wilt afstemmen op wat er klaar zit bij jou

  • je intuïtie en voelen belangrijk vindt en wil verbinden met je mannelijke kwaliteiten zoals een heldere mindset, focus en actie

  • je dat happy leven waarvoor je geboren werd nu wenst (en niet pas als je met pensioen bent ;-)

Surf naar www.dekleurenvandekeyzer.be

Uitgelichte berichten