DE INKOMHAL

HOe De Keyzer

aan haar kleuren kwam  

      ier ben je in de inkomhal, de plek voor onze eerste ontmoeting. Neem je de tijd om mij en mijn manier van werken te leren kennen. Hang je jas maar even weg en ik nodig je alvast uit om verder binnen te komen en alle kamers van mijn 'huis' te ontdekken. En wie weet ontmoeten we elkaar dan ook eens live. 

H

Een stevig fundament vOOr een stabiel huis

Jezelf kennen, je oprecht tonen als wie je bent en met wat je het liefst doet, het is een stevig maar mooi proces. Mijn eigen 'huis' bouwen vroeg behoorlijk wat tijd. Want ik moest diep graven om een stevig fundament te (her)vinden … Maar net daarom ben je bij mij aan het juiste adres.

Yin en yang verbinden
Ik kom uit een warm maar hardwerkend gezin. Als kind van zelfstandige tuinders was de stap voor mij snel gemaakt om al een jaar na ik afgestudeerd was ook zelfstandig te worden. Ik ging aan de slag als freelance vormgever, art director en illustrator. Jarenlang sprak ik vooral mijn mannelijke kwaliteiten aan: daadkracht, initiatief, doelgericht en sterk zijn, en vooral veel en hard werken. Daarnaast kregen mijn intuïtie, voelen en vrouwelijkheid - vanaf ik moeder werd - eindelijk tijd en ruimte, ook via de vele cursussen die ik volgde en later via de vrouwencirkels die ik zelf gaf. De laatste jaren werd de behoefte om overal mezelf te kunnen zijn prangend.

Door over mijn hooggevoelige grenzen te (laten)
gaan kreeg ik ook vele gezondheidsklachten.

Ik ging op zoek naar mijn ware kleuren,
een nieuw evenwicht en het leven dat ik echt wou.

Van mijn kwetsbaarheid een kracht maken

Ik wilde 'yin en yang' niet langer scheiden maar samen laten vloeien, zowel in mijn werk als privé. Ik probeerde al lang mijn nieuwe website te maken waar wie ik ben en wat ik doe samenvielen maar het lukte niet. Er zat zoveel blokkade op. Om daar te geraken moest ik echt naar binnen om te voelen wat daar nog om aandacht vroeg en me zo moe en zelfs post-traumatische stressklachten gaf. Ik was graag bezig anderen te helpen en de ondersteunen en wou zelfs mee een vrouwennetwerk oprichten. Maar ik vroeg me te weinig af wat ik echt nodig had en verloor me in empathie en andermans energieën. En eigenlijk door met anderen bezig te zijn koos ik voor de veilige weg om mijn ware kleuren niet zelf te moeten tonen.  Een stevige burnout met veel lichamelijke klachten nodigde me uit om eindelijk de ruimte te nemen om mijn recent opgelopen kwetsuren en oude trauma’s te voelen en te verwerken. En bijgevolg oude beperkende patronen en mijn mindset te veranderen. Eindelijk durf ik meer voor mezelf kiezen en erkende ik hoe hooggevoelig ik was en hoe ik al die prikkels niet meer verwerkt kreeg. Mijn kwetsbaarheid en gekwetstheid durven tonen was wel een heel proces. Want ik had de perceptie van altijd sterk te zijn en te moeten zijn... (Ik vertel je er graag meer over in deze blog)

Maar nu voel ik me bevrijd en heb ik met mijn hooggevoeligheid beter leren omgaan, durf hulp vragen en heb de verbinding met mezelf hersteld. Ik weet weer wie ik écht ben. Ik voel daar een enorme oorspronkelijke creatiekracht en mijn binnenkant en buitenkant komen steeds meer in lijn. 

Mijn missie vOOr een mOOiere wereld

Mijn missie is mijn creatiekracht ten volle te exploreren en het leven te creëren dat ik wil met overvloed en plezier. En bijgevolg met mijn natuurlijke talenten - zoals mijn creativiteit en
mensen goed aanvoelen - anderen ook te ondersteunen om hun ware kleuren te laten zien, Om ook erkenning en verbinding in zichzelf te vinden om dan hun missie makkelijker neer te zetten. 
En uiteindelijk is het net die verbinding niet buiten jezelf maar in jezelf met je vrouwelijke kracht waar het begint. En om het dan toe te passen, echt midden in het leven en werk. Ik geniet nu om van binnenuit de bezieling van missieonderneemsters mee naar buiten te brengen. Waar hun communicatie en website een veruiterlijking wordt van hun innerlijke schoonheid en mooie aanbod. Daarmee kunnen ze op hun beurt heel authentiek zichtbaar worden en met meer impact maatschappelijke verandering  brengen.

Alsook wil ik via mijn ander project Krachtkits nog vele gesprekstools ontwerpen die (hooggevoelige) kinderen en volwassenen inspireren in innerlijk leiderschap, eigenliefde en zichzelf te zijn.

Om zo hun grootste potentieel moeitelozer waar te kunnen maken. 

Want als je jezelf kent , graag ziet én
aanvaard wie je bent, volgt de rest vanzelf.

 
 

Enkele ankerpunten uit mijn

werkLevenslOOP 

(Klik op de cirkels voor meer beeld)

GOEDE BUREN

COcreatie vanuit het hart

Zelfde spirit, zelfde kwaliteit.

Omdat ik meer kan bieden samen dan alleen werk ik soms samen met andere vrouwelijke experten. 

Met deze toffe, professionele vrouwen met stevige voelsprieten werk ik graag en goed samen. Ze zijn zeker ook een meerwaarde voor jou. Zelf ben ik jouw eerste contactpersoon, coördinator en art director in elk persoonlijk traject.